Тваринництво

Волинське органічне господарство відкрило магазин у Луцьку

Волинське органічне господарство відкрило магазин у Луцьку

Волинське органічне підприємство ТОВ «Порицьке» вчора, 18 жовтня відкрило перший магазин органічної продукції.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

На прилавках наступні органічні продукти: близько 20 видів сирів, вершкове масло, молоко, молоко пряжене, йогурти, ряжанка, сироватка, кефір, сметана, гречана крупа, борошно, натуральний мед, сирники, вареники, млинці власного виробництва.

«Ми відкрили перший повноцінний магазин. Відкрили саме в Луцьку, тому що ми вважаємо себе волинським проєктом. Ми його назвали «Молоко», бо з одного боку це – основне чим ми займаємося. А з іншого боку, молоко – це перше, що людина пробує у своєму житті як їжу. Це – основа нашого біологічного розвитку. Ми споживаємо молоко та молочні продукти впродовж усього життя. Молоко – це база всього. Дякую нашій команді за старт цього проєкту!», – розповів директор ТОВ «Порицьке» Віталій Обштир.

 Засновники магазину «Молоко» наголошують, що цей проєкт не про гроші, а про діалог зі споживачами. Це місце, де можна генерувати та втілювати нові ідеї, розробляти нові продукти. Тут очікують на зворотній зв’язок з покупцями, чекають зустрічі з однодумцями.

 Довідково: ТОВ «Порицьке» – сертифіковане органічне сільськогосподарське підприємство, яке займається розвитком органічного виробництва. Господарство розвиває 3 основних напрямки: молочне тваринництво, рослинництво та власна переробка. В обробітку знаходиться близько 1000 га землі, надої молока – більше 6000 літрів щоденно.

Якість продукції підприємства підтверджує визнаний у Європейському Союзі та Швейцарії сертифікат «Органік Стандарт».

Нагадаємо, названо десять найвпізнаваніших органічних брендів України.