Техніка

Giant запускає у виробництво нові навантажувачі

Giant запускає у виробництво нові навантажувачі
Giant G2200E TELE

Giant оголошує про запуск нового Giant G2200E Tele, розширення асортименту електричних та дизельних телескопічних фронтальних навантажувачів. 

Про це повідомляє Landtechnik Schweiz.

На базі також електричної G2200E ця модель тепер має подовжену телескопічну важіль з максимальною висотою підйому 3.395 м. Машина має навантаження на перекидання 1520 кг із додатковою противагою, що забезпечує надійну роботу під час підйому важких вантажів. Експлуатаційна маса 2300 кг.

Giant також запускає два електричні міні-навантажувачі з моделями GS900E і GS950TE, а в сегменті компактних колісних навантажувачів є нові моделі G2400, G2400HD, G2550HD і G2550HD+. Це нове покоління навантажувачів було розроблено з нуля, щоб задовольнити мінливі потреби будівельної, сільськогосподарської та садівничої промисловості.

Виробництво нових моделей заплановано на січень 2025 року.

Компанія Tobrocco-Giant є виробником компактних машин і навісного обладнання, заснована в 1996 році Туіном Броком. Сімейний бізнес, коріння якого лежить у сільському господарстві, перетворився на глобального гравця з повним портфоліо з понад 40 моделей (телескопічних) колісних навантажувачів, міні-навантажувачів і телескопічних навантажувачів.

Читайте також: Tobroco-Giant представляє нову серію електричних навантажувачів