Техніка

Розкидачі міндобрив Kuhn Axis VS Pro краще працюватимуть на поворотах

Розкидачі міндобрив Kuhn Axis VS Pro краще працюватимуть на поворотах

Усі нові розкидачі міндобрив Axis VS Pro ISOBUS від компанії Kuhn оснащені технологією Optipoint PRO, яка підвищує точність розкидання при повороті трактора.

Про це повідомляє profi.co.uk.

Зазначають, що завдяки системі Optipoint PRO схема розподілу та точка внесення добрив під час проходу по розворотній смузі зміщуються в напрямку центру поля, що дозволяє охопити більшу площу. Це збільшує робочу ширину диска, розташованого ближче до центру поля, у той час як зовнішній диск забезпечує функціонування технології розкидання вздовж межі поля. Таким чином, створюється ширша внутрішня розворотна смуга, що дозволяє розкидачам раніше вимикатися під час внесення добрив на основних проходах.

У компанії зазначають, що така технологія особливо корисна для полів складної форми та коротких робочих ділянок. Індивідуальні налаштування можуть бути використані для різних типів добрив, забезпечуючи збільшення до +4 точок внесення або до +60% норми внесення. Технологія також оптимізує розподіл уздовж бокової межі поля.

«Бічний розподіл гранул добрив має відповідати ширині захвату, типу продукту та налаштуванню дисків. Система Optipoint PRO регулює точку падіння та норму внесення, щоб забезпечити точне внесення за збільшеною шириною та зберегти структуру розкидання», – зазначив Едд Феншоу, фахівець з оранки та підключених послуг Kuhn.

Сумісність з усіма терміналами ISOBUS дозволить користувачам у майбутньому оновлювати продукти та переглядати точні карти покриття за допомогою Optipoint PRO.

Читайте також: «Тайтен Машинері Україна» представила новинки техніки