Тваринництво

Форум Poultry Farming висвітлить тенденції й ефективні практики в кормах для птиці

Форум Poultry Farming висвітлить тенденції й ефективні практики в кормах для птиці

Корми можуть бути ефективним важелем підвищення продуктивності птиці та запорукою її здоров’я. Як зорієнтуватися в розмаїтті пропозицій на ринку, обирати готові корми чи виробляти самостійно? Відповіді на ці питання з урахуванням економічної складової можна отримати на Міжнародному практичному форумі з промислового птахівництва «Poultry Farming: бройлер/несучка/індики». Він відбудеться 30-31 жовтня у Львові.

Найкращі вітчизняні й закордонні фахівці з птахівництва, представники успішних птахофабрик, незалежні експерти поділяться з учасниками форуму своїм досвідом та інноваціями.

Так, головний технолог Тернопільської птахофабрики Олег Федоров розповість про годівлю, що забезпечує максимальну продуктивність курей-несучок.

Доповідь Ірени Авдос’євої з ДНДКІ ветпрепаратів і кормових добавок буде присвячена інноваційним сумішам для здоров’я та продуктивності бройлерів.

Раціональний вибір кормових добавок може бути економічно вигідним ‒ у цьому готовий переконати відвідувачів форуму директор «Біохем Україна» Олексій Ситько.

Галина Коцюмбас, професорка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького теж висвітлить питання кормових добавок, щоб дати відповідь, чи варто витрачати на них кошти.

Як ензими впливають на продуктивність птиці, знає Олександр Северин, офіційний представник компанії Huvepharma в Україні.

Своєю чергою Інна Шарай, технолог із виробництва кормів для тварин компанії «Комбіфід», розгляне ефективність комбікормів із додаванням емульгаторів жиру.

Про вплив мікотоксинів на загальну поживність корму і про те, як уберегти його якість, розповість Оксана Брезвин, учений секретар ДНДКІ ветпрепаратів і кормових добавок.

У наш мінливий час запорукою стабільності роботи птахофабрики може стати власне виробництво комбікорму. Представник німецького виробника комбікормових заводів Neuero

Олег Чуб аргументує, чому варто вдатися до цього кроку.

Протягом двох днів майданчик Міжнародного практичного форуму Poultry Farming забезпечить відвідувачам ідеальні умови для успішного обміну досвідом, спілкування та професійних дискусій.

Ознайомтеся з програмою форуму, яка враховує коло інтересів керівників птахопідприємств, технологів і лікарів ветеринарної медицини, обирайте найцікавіші теми та реєструйтеся

Контакти:

Телефон: (098) 916-44-99
E-mail: [email protected]