Овочі-Ягоди-Сад

«Агріко Україна» збудувала камеру зберігання насіннєвої картоплі

«Агріко Україна» збудувала камеру зберігання насіннєвої картоплі

Компанія «Агріко Україна» завершила будівництво професійної камери зберігання  насіннєвої картоплі для забезпечення якісним матеріалом малих та середніх фермерів. Проєкт був реалізований за підтримки Нідерландського агентства підприємств (RVO) – урядовою установою, яка є частиною Міністерства економіки Нідерландів.

Про це повідомляється на сторінці «Агріко Україна» у Фейсбук.

«Команда «Агріко Україна» рада повідомити про завершення будівництва професійної камери для зберігання насіннєвої картоплі місткістю 1100 тонн на базі нашого виробничого підрозділу, – йдеться у повідомленні. – Завдяки сховищу ми зможемо зберігати насіннєву картоплю з дотриманням температурного режиму для кожного сорту протягом зими. І забезпечити якісним насіннєвим матеріалом малих та середніх фермерів навесні 2025 року». 

Додається, що цей проєкт реалізований за підтримки Ukraine Partnership Facility, що фінансується RVO (The Netherlands Enterprise Agency).

Також українське підприємство висловило вдячність нідерландським партнерам:  – кооперативу Agrico, дилеру сільськогосподарської техніки  APH Group та  Нідерландському агентству підприємств (RVO) – за постійну підтримку українських фермерів та українського картоплярства під час війни.

Читайте також: Картоплесховище з потужною вентиляцією добре зберегло цибулю