Техніка

Joskin випустив довшу одновісну модель скотовоза

Joskin випустив довшу одновісну модель скотовоза

Joskin розширив модельний ряд скотовозів Betimax RDS моделлю з довжиною кузова 6,75 м.

Про це повідомляє Landtechnik Schweiz.

Видання зауважує, що раніше одновісні моделі Betimax RDS пропонувалися довжиною 5 або 6 м. Щоб задовольнити побажання багатьох клієнтів, які хочуть перевозити більшу кількість тварин в одновісному причепі, Joskin тепер пропонує модель з довжиною кузова 6,75 м. Це означає, що на одній осі можна перевозити більшу кількість тварин (від 8 до 10) без перевищення максимально допустимого навантаження на вісь. Ця версія пропонує оптимальне співвідношення ціна-якість.

Усі моделі Betimax RDS пропонуються у пофарбованому (P) або повністю гарячому оцинкованому (G) варіанті. Модель «P» має неслизьку вантажну поверхню з шашечки, тоді як модель «G» стандартно оснащена 3-компонентним покриттям із синтетичної смоли, що зменшує стрес для тварин.

Посадка і висадка комфортна завдяки опусканню візка, і на пасовищі крок в 17 см практично непомітний. Дві задні двері можна повністю відкрити, щоб тварини могли безперешкодно вийти назовні. Нова опція безпеки та комфорту для оператора дозволяє автоматично блокувати двері причепа та фіксувати їх у певних положеннях під час відкривання.

Читайте також: Joskin освоїв випуск нової моделі скотовоза Betimax RDS-P