Техніка

Horsch запропонував просту сівалку Maestro AX 

Horsch запропонував просту сівалку Maestro AX 

Завдяки Maestro AX компанія Horsch тепер може запропонувати сівалку, оснащену системою дозування надлишкового тиску AisSpeed ​​для ферм середнього розміру, яким потрібна універсальність і простота.

Про це повідомляє Farm Connexion.

Це компактний пристрій, встановлений на центральному шасі, відносно легкий (2,1 тонни з обладнанням для внесення добрив) з бункером об’ємом 1100 літрів. Ця шестирядна модель із міжряддям 70, 75 або 80 см має 4 фіксовані центральні ряди та два телескопічні з обох боків, щоб транспортна ширина не перевищувала 3,5 метра.

Нова Maestro AX стандартно оснащена пристроєм для внесення добрив. Дозування насіння здійснюється системою надлишкового тиску AirSpeed, яка дозволяє працювати на швидкості до 15 км/год в хороших умовах. 

У стандартній комплектації новий Maestro оснащений механічними пружинами для створення тиску на висівні елементи (від 150 до 350 кг), також може бути оснащений гідравлічним керуванням тиском з автоматичним керуванням AutoForce.

В якості опції Maestro AX може бути оснащений баками для мікрогранул об’ємом 18 літрів на ряд. Дозування здійснюється за допомогою роторів, призначених для дрібного насіння.

Читайте також: Horsch представив новий землеобробний агрегат Finer XL у причіпній версії