Тваринництво

На Міжнародному форумі Pigs Farming Industry поділяться досвідом менеджменту свиноферм

На Міжнародному форумі Pigs Farming Industry поділяться досвідом менеджменту свиноферм

Свинарський бізнес останнім часом привабив нових гравців, які побачили можливість заробітку. Проте досвідчені підприємства знають про синусоїду розвитку галузі, тож готові зустрічати злети й падіння, як чорно-білі смуги в житті. Як вибудовувати роботу свиноферми, щоб виробити стресостійкість до чинників ризику? Чому не варто легковажити менеджментом стада? Як аналітичні дані допомагають обрати правильний вектор розвитку ?

Ці та інші базисні питання свинарського бізнесу обговорюватимуться під час Міжнародного практичного форуму з промислового свинарства Pigs Farming Industry. 4-5 вересня він знову збере професіоналів у Львові.

Організатор форуму ‒ журнал The Ukrainian Farmer ‒ подбав про те, щоб учасники отримали з перших рук досвідчених спікерів цінну теоретичну та практичну інформацію.

Так, огляд про розвиток свинарства в світі й Україні представить аналітик УКАБ Максим Гопка.

Про менеджмент організації стада готується розповісти директор UTAGRO Юрій Титечко.

Ірина Олійник, керівниця селекційно-генетичного центру «Нуклеус» ТОВ «Марлен-КД», також висвітлить питання організації та менеджменту ферми, зважаючи на реалії сьогодення.

Секретами ефективного свинокомплексу, випробуваними на практиці, поділиться Віктор Робейко, регіональний керівник компанії «Ґудвеллі Україна».

Якісні облікові дані свиноферми приносять користь. Як використовувати їх, розповість Тон ван ден Аккер, провідний менеджер із роботи з VIP-клієнтами AgriSyst, партнер «Генесус Україна» у веденні облікових даних ферм (Нідерланди).

Отже, не зволікайте: реєструйтеся на Міжнародний практичний форум із промислового свинарства Pigs Farming Industry, обирайте найцікавіші для себе теми з насиченої програми й готуйтеся до зустрічі з колегами!