Техніка

Машинобудівний завод «Ельворті» святкує 150 років

Машинобудівний завод «Ельворті» святкує 150 років

26 липня заводу «Ельворті» в Кропивницькому виповнюється 150 років з моменту заснування. Підприємство від майстерні з ремонту й підготовки машин, які завозилися з Англії, яку відкрили підприємці Роберт і Томас Ельворті виросло до найбільшого в Україні виробництва сільгоспмашин, що експортує свою продукцію в Європу та Азію.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Ельворті».

«Щорічно «Ельворті» демонструє темпи зростання виробництва, забезпечуючи українських та європейських аграріїв висококласною інноваційною продукцією. Підприємство демонструє постійне зростання обсягів реалізації на ринках Європейського Союзу, таких як: Німеччина, Польща, Болгарія, Латвія, Литва, Румунія, Угорщина, Молдова, також Вірменія, Казахстан, Монголія та інші», – йдеться у повідомленні. 

Додають, що «Ельворті» – провідний виробник посівної та ґрунтообробної техніки та техніки для захисту рослин в Україні. Підприємство орієнтується на проектування сільгоспмашин європейського рівня, призначених для роботи із застосуванням сучасних технологій посіву та обробітку ґрунту.

Читайте також: ELVORTI запускає програму підтримки українських аграріїв з відновлення техніки