Техніка

DEUTZ  починає співпрацю з індійським виробником тракторів

DEUTZ  починає співпрацю з індійським виробником тракторів

Партнерство з індійською сільськогосподарською групою TAFE Motors and Tractors Limited дозволяє DEUTZ розширювати свій бізнес в Індії, виходячи на один із найбільш швидкозростаючих ринків у всьому світі.

Про це повідомляє World-Agritech.com.

Зазначається, що в 2023 році індійська економіка зросла приблизно на 6-7%, і очікується, що валовий внутрішній продукт (ВВП) Індії збільшиться в 4 рази до 2050 року. Сільськогосподарський і будівельний сектори відіграватимуть важливу роль у досягненні цього сильного зростання.

На початку довгострокової співпраці TAFE Motors виготовить за ліцензією до 30 тис. двигунів DEUTZ об’ємом 2,2 л (50-75 к.с.) і 2,9 л (75-100 к.с.). TAFE Motors вироблятиме двигуни відповідно до зростаючих потреб індійського ринку, а також для вимог DEUTZ. DEUTZ використовуватиме індійську виробничу базу для продажу своїх двигунів на сусідніх ринках (особливо в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні), отримуючи переваги у виробництві та логістиці.

Співпраця дає DEUTZ можливість розширити базу постачальників, щоб забезпечити більш ефективне та стійке виробництво. Це також зменшить свою залежність від ланцюгів постачання в геополітично напружених регіонах – без шкоди для відповідних витрат. Це особливо вигідно виробничим підприємствам DEUTZ у Німеччині.

Прогнозується, що Індійський ринок тракторів зросте з приблизно 900 тис. проданих одиниць на рік у 2023 році до майже 1,3 мільйона проданих одиниць на рік у 2035 році.

Читайте також: DEUTZ купує крупного виробника генераторів