Техніка

Krone презентувала продуктивну ворушилку шириною 13,4 м

Krone презентувала продуктивну ворушилку шириною 13,4 м

Компанія Krone виводить на ринок новий 12-роторну ворушилку Vendro C 1340 з робочою шириною майже 13,4 м. Поряд із безпрецедентною продуктивністю дана машина вражає наявністю перевіреної часом концепції ротора OptiTurn, що успішно використовується в рамках модельного ряду Vendro, а також своїми чудовими ходовими якостями та комфортом.

Про це повідомляє пресслужба виробника.

Новий агрегат перевершує свого попередника, що вже здобув славу, – перевірену часом модель KWT 1300. За сучасним дизайном ховається ціла низка додаткових функцій, що покращують ходові якості та високий рівень комфорту керування.

«Вже в серійній комплектації ворушилка Vendro C 1340 включає оборотне дишло і зчіпну петлю (40 мм), що у свою чергу забезпечує як верхнє, так і нижнє навішування, а в якості опції він пропонується в комплекті з кульовим зчепленням K80 або маятниковим причіпним пристроєм. Модель Vendro C 1340 Plus серійно оснащується двоточковим причіпним пристроєм, що включає пружину розтягування. Перевага такої конструкції полягає в тому, що за рахунок пружини при проходженні розворотної смуги досягається вирівнювання навантаження, що, у свою чергу, у будь-якій ситуації забезпечує безпечну та стійку експлуатацію ворошителя навіть в агрегаті з легкими тракторами та тракторами малої потужності. Такі універсальні версії агрегатування пропонують відповідні рішення будь-якого трактора», – зазначають в компанії Krone.

12 роторів діаметром 1,5 метра, що мають шість граблин кожен, забезпечують на тлі солідного перекриття найвищою мірою ефективне ворушіння спушування. Ротори точно копіюють поверхню поля, особливо на ділянках із проблемним рельєфом. Копіювальні колеса роторів рухаються в безпосередній близькості від зубців граблін OptiTurn, що мають тривимірну конфігурацію вигину, які піднімають скошену масу, а потім розпушують її і рівномірно розподіляють по поверхні поля. Залежно від цілей застосування машини кут захоплення зубів має чотириступінчасте регулювання в діапазоні від 13 до 19 °: при цьому крутий кут встановлюється для інтенсивного плющення та спушування скошеної кормової маси, а більш плоский кут для делікатного ворушіння. Це і служить основою швидкого підв’ялювання і разом з тим виключає втрати від відкидання, які в іншому випадку супроводжують кормову масу, що містить конюшину. Таким чином, забезпечується можливість заготівлі якісних кормів навіть у обмежені проміжки часу, придатні для збирання кормів.

Технічні характеристики:

  • Робоча ширина: 13,34 м
  • Транспортна ширина / транспортна довжина: 2,99/6,05 м
  • Маса: 2.670 кг
  • Кількість роторів: 12
  • Діаметр роторів: 1,50 м
  • Кількість граблин на ротор: 6

Зчіпка серійно: дишла зі зчіпною петлею або двоточковий причіпний пристрій категорії Kat. II

Зчіпка опціонально: кульова головка/маятниковий причіпний пристрій

Шини роторів: 16 x 6.50-8 (зовнішні), 16 x 9.50-8 (в середині)

Транспортні шини: 11.5/80-15.3 (серія), 15.0/55-17 (опція)

Гідророзподільники трактора: 1 x одностороння дія, 1 x двостороння дія

Потрібна потужність: від 40 кВт/55 л.с.

Читайте також: Косарка EasyCut R 450 ще краще косить із балансуванням