Тваринництво

Під ТМ «Яготинське» запустили виробництво айрану з базиліком

Айран із базиліком поповнив асортимент кисломолочних продуктів ТМ «Яготинське».

Він виготовлений на коров’ячому молоці з додаванням молочнокислих бактерій і поєднанням заквашувальних мікроорганізмів, води, солі й базиліку.

Про це повідомили в групі компаній «Молочний альянс», якій належить бренд.

«Жирність айрану з базиліком – 1,8%, ‒ розповіла головна технологиня ГК «Молочний альянс» Наталія Васильєва. ‒ Він має приємний аромат і ніжний смак. Спочатку напій дає солодкуватий, а потім ‒ солонуватий присмак із відчутним відтінком пікантного смаку наповнювача ‒ базиліку».

Айран з базиліком смакує й окремо, і до м’ясних страв і стрит-фуду. На його основі можна робити напої й готувати холодні супи.

Кисломолочний напій «Айран з базиліком» ТМ «Яготинський» випускається в двох форматах паковання: 850 г і 450 г.

Нагадаємо, ТМ «Яготинське» вже має айран 2% жиру, айран із кропом 1,8% жиру.

Як повідомлялося, ТМ «Яготинське» поповнилася трьома новими смаками густих йогуртів.