«Молочний альянс» поновив виробництво моцарели в розсолі на іншому майданчику
Моцарела в розсолі повернулася до лінійки м’яких розсільних сирів ТМ «Яготинська».
Про це повідомили у групі компаній «Молочний альянс», якій належить ТМ.
Міні- та максімоцарела 45% жирності тепер виготовляється на Золотоніському маслоробному комбінаті (Черкаська область) за традиційним рецептом.
Сир у вигляді кульок великого та малого розміру фасується в паки по 125 г, а також у пластикове відерце масою 1 кг.
Нагадаємо, торік «Молочний альянс» переніс на Золотоніський маслокомбінат виробництво чеддеризованих моцарели й сулугуні.
Як повідомлялося, «ЗароГ» почав виробляти моцарелу.