Одеський завод дитячого харчування почав виробляти молоко й вершки
Одеський консервний завод дитячого харчування (ОКЗДХ) з травня розпочав виробництво ультрапастеризованого молока й вершків під ТМ «Наше молоко».
Про це повідомили у компанії.
Для перероблення молока побудували новий цех і закупили новітнє обладнання для виробництва продукції за технологією ультрапастеризації.
Свіже молоко найвищої якості, отримане з перевірених ферм, проходить миттєву оброблення ультрависокою температурою, щоб довше залишатися свіжим і поживним.
«Наше молоко і вершки – продукти для всіх вікових категорій, що виготовлені за стандартами для дитячого харчування, – зазначив директор ОКЗДХ Андрій Жуков. – Ми гарантуємо контроль на всіх етапах виробництва та як основу – 100% натуральне молоко від перевірених господарств».
Під час виробництва ультрапастеризованого молока й вершків не додається жодних інгредієнтів, окрім молока, наголосили на заводі.
В асортименті нових продуктів – молоко коров’яче 2,5% та 3,2% жиру, вершки 10% жиру, а також молоко Barista для професіоналів.
Молоко випускається в паці TGA об’ємом 0,95 л, вершки – 0,5 л.
Як повідомлялося, «Волошкове поле» планує подвоїти виробництво ультрапастеризованого молока.