МХП відкрив навчальний «Мʼясомаркет», де готують мʼясних сомельє
Агрохолдинг МХП відкрив навчальний «Мʼясомаркет» – для здобуття професії мʼясного сомельє.
Про це повідомили у компанії.
Навчальний магазин працює на базі Кулінарного центру МХП. Особливість навчального «М’ясомаркета» в тому, що він є точною копією реального магазину – від дизайну до оснащення й товарів.
Заняття проводять шеф-кухарі МХП. Вони навчають мʼясних сомельє працювати на всіх етапах роботи з продуктом – від охолодженого мʼяса до готової страви, розповідають про кулінарні тенденції, смакові властивості продуктів і гостинність.
Нагадаємо, МХП розвиває мережу магазинів кулінарних ідей «М’ясомаркет» з 2020 року. Сьогодні вона налічує близько 240 торговельних точок у 20 областях України: й у великих містах, і в селищах, і в селах.
М’ясні сомельє у «М’ясомаркеті» – фахівці, які можуть порадити продукцію, поділитися рецептом приготування м’ясних страв, допомогти з вдалими комбінаціями закусок та інгредієнтів.