МХП відкрив понад 200 «М'ясомаркетів»
Агрохолдинг МХП відкрив понад 200 точок власної торговельної мережі «М’ясомаркет» у 20 областях України.
Про це повідомили у компанії.
«М’ясомаркети» запускають паралельно у двох форматах: власні й франчайзингові. У цих універсальних маркетах доступні якісне м’ясо й готові холодні та гарячі страви у відділі кулінарії. Також в асортименті є супутні товари: бакалія, молочні продукти, приправи, соуси і хлібні вироби.
У кожному «М’ясомаркеті» працюють м’ясні сомельє, які можуть порадити продукцію, поділитись секретом приготування м’ясних страв, допомогти з вдалими комбінаціями закусок та інгредієнтів.
Як повідомлялося, продажі напівфабрикатів МХП у листопаді скоротилися на 43%.
Довідка
Розвиток мережі «Мʼясомаркетів» – один із напрямів трансформації МХП у кулінарну компанію. Перший магазин відкрився в липні 2020 року в Ковелі.
МХП розвиває майже 2 тис.і торговельних точок різного спрямування (з них понад 1,3 тис. – франчайзингові). Крім «Мʼясомаркетів», до цього переліку входять магазини «Наша Ряба», «Їжа Свіжа», «Українське курча», а також мережа закладів вуличної їжі «Döner Маркет».