Техніка

Трактори STEYR Expert CVT 2023 модернізували для оптимальної експлуатації

Для модельного року 2023 трактори STEYR Expert CVT, що доступні в чотирьох моделях з максимальною потужністю 110-140 к. с. та чотирма рівнями специфікації, отримали кілька оновлень, призначених для подальшого підвищення комфорту оператора та ефективності машини.

Про це повідомляє прес-служба CNH Industrial.

Нові моделі легко впізнати за білими дверними та віконними газовими стійками/петлями, що відповідає новітньому преміальному стилю сімейства STEYR, характерному для інших моделей цієї лінійки. Зовнішні оновлення також включають функції, призначені для підвищення продуктивності та безпеки, зокрема, нове світлодіодне габаритне освітлення, що включає включені покажчики повороту, які накладаються на активовані габаритні/ходові вогні. Трактори також отримують нові номери моделей: Expert 4100 CVT, 4110 CVT, 4120 CVT та 4130 CVT замінені на Expert 4110 CVT, 4120 CVT, 4130 CVT та 4140 CVT. Останні три цифри у нових номерах моделей відображають максимальну потужність. Двигуни та відносна вихідна потужність залишилися без змін.

В основі операційних оновлень тракторів STEYR Expert CVT – новий термінал керування із сенсорним екраном S-Tech 700 Plus з 12-дюймовим екраном, що на 35% більше, ніж у стандартного S-Tech 700, що був раніше. Пристрій у стилі планшета має повністю скляний сенсорний екран із захистом від відбитків пальців і покриттям антивідблиску, а також графіку з більш високою роздільною здатністю для максимальної видимості за будь-яких умов освітлення. Новий S-Tech 700 Plus підвищує продуктивність завдяки більш простому управлінню кількома завданнями та більш швидкій роботі навісного обладнання ISOBUS. Він також може відображати зображення з чотирьох камер навколо трактора та навісного обладнання, підвищуючи безпеку та моніторинг.

Моніторинг трактора та навісного обладнання додатково покращено завдяки новій направляючій для монітора з вбудованою напрямною для джгута проводів і двома роз’ємами USB, що спрощує встановлення моніторів навісного обладнання саме там, де це необхідно. Встановлюваний дилером комплект для власника планшета з кріпленням RAM ® доступний для клієнтів, які мають навісне обладнання, що використовує планшети для керування машиною через додаток, а тримач для смартфона RAM є заводською опцією.

Щоб ще більше покращити доступ до кабіни, ліві підніжки були перероблені, аби полегшити посадку та висадку з трактора. На моделях з високим дахом нова конструкція склоочисника забезпечує покращену ефективність очищення для більшого кліренсу та максимальної безпеки. Вже встановлене на версіях з панорамним дахом, нове компонування має кут повороту 220°, що забезпечує на 65% більше охоплення двірників у порівнянні з попередньою конструкцією. Функції автомобільного стилю включають додатковий автоматичний рух серветки після використання функції обмивання екрану. Тим часом інші нові зовнішні елементи безпеки навколо кабіни включають новий тримач проблискового маяка, що вже використовується на тракторах STEYR Profi, вбудований у дах і складається для захисту світлодіодного проміжного пристрою від пошкоджень.

Усередині кабіни покращена якість обробки, а також припасування та обробка обшивки стелі та стійок. Трактори Expert CVT мають опцію панорамного даху, всі версії та моделі цієї лінійки тепер мають відсік для охолодження. Крім того, моделі Expert CVT також отримують нове шкіряне кермо STEYR, що відповідає цим преміальним рівням комфорту. Подальші удосконалення включають нову конструкцію дзеркала заднього виду, вбудованого в передню стійку для безперешкодного огляду вітрового скла.

Нові трактори STEYR Expert CVT оснащені безступінчастою трансмісією, що зазнала значних змін. Тепер оператори можуть налаштовувати та зберігати модель поведінки трактора відповідно до особистих уподобань та вимог програми. Експертні характеристики водіння CVT були покращені: прискорення, уповільнення, реакцію на човник, чутливість педалі приводу та блокування педалі круїз-контролю. Крім того, було покращено чутливість та визначення положення джойстика.

На тракторах STEYR Expert CVT із переднім ВОМ агрегат тепер включається через нове мокре зчеплення для підвищення продуктивності, надійності та зниження шуму, а на Expert CVT тепер доступно до чотирьох електрогідравлічних (e/h) дистанційних клапанів. .

«Трактори з трансмісією CVT стають дедалі популярнішими в цьому енергетичному секторі, – зазначає менеджер з маркетингу продукції STEYR для тракторів Expert CVT Крістель Діболт. – Цей пакет оновлень для модельного ряду STEYR Expert CVT дає потенційним клієнтам удосконалення, що, за їхніми словами, потрібні для трактора з варіатором такого розміру, задовольняючи їхні вимоги щодо подальшого вдосконалення, ефективності та простоти експлуатації».

Нагадамо, трактори STEYR тепер доступні з новою системою контролю тиску в шинах.