Закарпатські сири достигають у бункері
Закарпатське крафтове підприємство «Перечинська мануфактура» витримує сири у колишньому бункері на території закинутої військовий частини.
Про це ресторатор Максим Храмов написав на своїй сторінці у Фейсбук.
Він розповів, що «Перечинська мануфактура» виробляє крафтові сири 6 років. Засновник підприємства – колишній військовий Олексій Сінєльніков, облаштував приміщення для достигання сирів у колишньому бункері на території закинутої військовий частини. При виробництві сирів експерементують з додаванням трав, ягід, грибів.
Поки засновник служить у місцевій теробороні, підприємством керує його дружина – Тетяна.
«А ще недавно Олексію подарували дюжину кіз – їх господар пішов на фронт і довірив йому свій найцінніший скарб», – додав ресторатор.
Читайте також: Закарпатська ферма розширила асортимент козячим сиром