Закарпатська ферма розширила асортимент козячим сиром
Закарпатська екоферма «Розенталь» почала виробляти сир «Капріно» – витриманий напівтвердий, із молока кіз зааненської породи, які випасаються на гірських полонинах.
Про це повідомили в господарстві.
«Капріно» має пікантний вершковий присмак із нотами трав, що є результатом збалансованого харчування та вільного випасу кіз.
Сир добре смакує до овочевих салатів, свіжоспеченого хліба, червоного сухого вина й інших терпких напоїв.
Як повідомлялося, для сироварів проведуть безкоштовний курс за участю європейського експерта.
Нагадаємо, імпорт сирів за сім місяців скоротився на 28,5%.
Довідка
Екоферма «Розенталь» виробляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з коров’ячого та козячого молока з натуральних компонентів за традиційною технологією.