Тваринництво

Закарпатська ферма розширила асортимент козячим сиром

Закарпатська екоферма «Розенталь» почала виробляти сир «Капріно» – витриманий напівтвердий, із молока кіз зааненської породи, які випасаються на гірських полонинах.

Про це повідомили в господарстві.

«Капріно» має пікантний вершковий присмак із нотами трав, що є результатом збалансованого харчування та вільного випасу кіз.

Сир добре смакує до овочевих салатів, свіжоспеченого хліба, червоного сухого вина й інших терпких напоїв.

Як повідомлялося, для сироварів проведуть безкоштовний курс за участю європейського експерта.

Нагадаємо, імпорт сирів за сім місяців скоротився на 28,5%.

Довідка

Екоферма «Розенталь» виробляє тверді, напівм’які, йогуртові сири з коров’ячого та козячого молока з натуральних компонентів за традиційною технологією.