«Астарта» додає у раціон корів пивну дробину
На фермах агропромхолдингу «Астарта-Київ» уже другий рік заготовляють і додають у раціон великої рогатої худоби пивну дробину. Якість молока від її споживання лише підвищується.
Про це повідомляється на фейсбук-сторінці «Наша Астарта».
Пивна дробина залишається після вироблення солоду, вона містить значну кількість поживних компонентів, є цінним джерелом протеїну.
Білок дробини (26%) вважається кориснішим за звичайні білкові корми, він легко засвоюється організмом тварин.
Пивну дробину зберігають у спеціальних мішках для силосування.
Як повідомлялося, «ТАС-Агро» інтенсивно закладає пивну дробину, барду, щоб мінімізувати собівартість виробництва м’яса і молока.