Виробники варення пояснили причину переорієнтації на соління
Крафтова компанія «Дім варення» перепрофільовується на випуск солінь через світовий тренд до зменшення споживання цукру.
Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповіла засновниця компанії Олена Гашинська.
За словами бізнесвумен, компанія планує випускати соління: кабачкову і баклажанну ікру, лечо, томатні соуси, аджику тощо. Також будуть міняти назву, айдентику, дизайн, відійти від асоціації з цукром.
«Гребти проти світового тренду — зменшення споживання цукру — нерозумно і важко», – пояснила Олена Гашинська.
Компанія щороку випускає 20–25 тис. банок овочевих консервів. Бізнес прибутковий усі 7 років. 2021 рік був найскладнішим, тому може закінчитися в нуль.
Читайте також: «Дім варення» змінить назву та почне виготовляти соління