Техніка

CNH Industrial придбав розробника програмного забезпечення NX9

CNH Industrial оголошує про придбання розробника програмного забезпечення NX9, що спеціалізується на наданні базових технологій та додатків ISOBUS для сільськогосподарського обладнання та пов’язаних із цим прав інтелектуальної власності.

Про це повідомляє прес-служба CNH Industrial.

У компанії зазначають, що таке придбання знаменує собою ще один крок у консолідації внутрішніх компетенцій у галузі цифрового сільського господарства, які покращують якість продукції, бренду, розподілу та ланцюжка постачання. CNH Industrial буде відкрито інтегрувати оптимізовані можливості ISOBUS в архітектуру основного портфеля сільськогосподарських продуктів, переважно тракторів та навісного обладнання. Це забезпечить безперешкодне з’єднання та управління, зокрема, для змішаного технопарку; пришвидшить проекти на стадії розробки та виведення на нових ринок готових технічних рішень.

«ISOBUS – це готове рішення для наших клієнтів. Простота його експлуатації має вирішальне значення для нашої пропозиції в цифровому сільськогосподарському бізнесі», – зазначив директор з цифрових технологій CNH Industrial Параг Гарг. «Ми прагнемо розвивати наші можливості та використовувати досвід команди NX9, щоб продуктивно та ефективно обслуговувати наших клієнтів і дилерів».

Нагадаємо, CNH Industrial вдруге отримав статус «Краща міжнародна операційна компанія».