Техніка

Нова система керування сівалками Case IH сумісна з будь-яким трактором

Система керування сівалками Case IH – ISO Planter Control

Компанія Case IH вдосконалює цифрове керування сівалками серії 2000 Early Riser за допомогою системи Planter Control, що сумісна з тракторами будь-якого виробника.

Про це повідомляє видання Grainews.

«Ми все частіше чуємо, як операторам зі змішаним технопарком потрібна можливість керувати та регулювати свої сівалки 2000 Early Riser з будь-якого трактора. Новий ISOBUS-сумісний дисплей надає таке рішення з простим підключенням і використанням», – розповідає менеджер із маркетингу сівалок Case IH Девід Бреннан.

За його словами, формат на екрані простий у навігації. Монітор можна налаштувати для відображення покриття, сортів, ходу сівалки, відстані, контакту із землею та пропусків. Він має шість налаштовуваних вікон і можливість розділення екрана, тому оператори мають змогу переглядати найважливішу інформацію, виконуючи якусь іншу функцію.

Уся інформація передається з високою роздільною здатністю в режимі реального часу, що допомагає коригувати операцію та оптимізувати продуктивність сівалки на кожному метрі. Дані із застосовуваних карт полів можна переглядати аж до рівня рядків на платформі AFS Connect Farm в мережі або на мобільному пристрої. Крім того, даними про сівалки можна легко поділитися з агрономічними партнерами.

Нагадаємо, Case IH та Continental стали партнерами.