«Дім варення» змінить назву та почне виготовляти соління
Крафтова компанія «Дім варення» незабаром суттєво перепрофілюється на соління. Вона буде виробляти кабачкову і баклажанну ікру, лечо, томатні соуси, аджику тощо.
Про це засновниця компанії Олена Гашинська розповіла журналу «Садівництво по-українськи».
Зовсім скоро компанія планує зробити ребрендинг – повністю поміняти назву, айдентику, дизайн.
«Хочемо відійти від прямої асоціації з варенням, тобто з цукром. Новий бренд буде асоціюватися з їжею. Та й в асортименті варення складе лише 30-40% продукції. Решта – це соління, намазки, пасти і так далі, – пояснює Гашинська. – Гребти проти світового тренду – зменшення споживання цукру – нерозумно і важко».
До сьогодні топовими смаками компанії залишаються варення ревінь-персик-апельсин, абрикос-мигдаль і полуниця-м’ята. З паст – «Лимондра» (суміш лимона, меду та імбиру без термообробки) і соус песто.
Читайте також: Цього року не варили малинового варення через дорогу сировину