В Україні виготовили майже 30 тис. тонн цукру
Станом на 13 вересня в Україні виготовлено 29,98 тис. тонн цукру та перероблено 271,4 тис. тонн цукрових буряків.
Про це повідомляє пресслужба «Укрцукру».
Сезон цукроваріння офіційно розпочато 21 серпня.
В асоціації нагадали, що сезон цукроваріння стартував 21 серпня. Першим підприємством, яке розпочало виробництво цукру у новому сезоні, стало ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод). 1 вересня виробництво цукро розпочали у ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод), 3 вересня — у ПрАТ «Червонський цукровик», 5 вересня —у ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво), 7 вересня — у ПрАТ «Саливонківський цукровий завод», 10 вересня — у ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво).
Нагадаємо, названо найбільші країни-експортери українського цукру. Також ми писали, що експорт українського цукру катастрофічно зменшився.