Техніка

Навантажувач Weidemann 90-ї серії економічний і точний у роботі

Фронтальний навантажувач Weidemann 9080

Великі фронтальні навантажувачі Weidemann 90-ї серії обладнали комфортною та ергономічною кабіною. А в системі керування розробники запропонували рішення, що дозволяє працювати без зайвих витрат і з вищою точністю.

Про це AgroTimes повідомляє прес-служба Weidemann.

Кабіну нового навантажувача зробили просторою, з хорошим круговим огля­дом, відповідно до новітніх знань в ергономіці. Всі елементи керування в кабіні розташовані в зоні огляду й до них легко дотягнутися. Зокрема, великий цифровий 7-дюймо­вий дисплей завжди надає водієві інфор­мацію про стан машини та її найважливіші функції.

Фронтальний навантажувач Weidemann 9080

«За допомогою елемента керу­вання Jog Dial можна налаштувати продуктивність гідронасоса в ручному режимі. Це стане в нагоді, якщо навісне обладнан­ня, що не вимагає повної гідравлічної потужністі, активно розпочинає працювати. Цим забезпечується висока точ­ність і економічність роботи навантажувача. До того ж, для забезпечення комфортного руху на сидінні з одночасною амортизацією була сконструйована Jog Dial –панель управ­ління з багатофункціональним джойстиком із пропорційним керуванням, а також електро­нним ручним газом і поштовховим рухом», – розповідає виробник.

Також додають, що в навантажувачів 90-ї серії операція транспорту­вання можлива з причепом вантаж­ністю до 18 т. Для цього у базовій комплектації встановили звичайну буксирну муфту, втім у якості опції пропонується авто­матична зчіпка.

Фронтальний навантажувач Weidemann 9080

Нагадаємо, великі фронтальні навантажувачі Weidemann обладнали двигунами Deutz.