МХП планує до кінця цього року відкрити ще 150 «М’ясомаркетів»
Агрохолдинг МХП за 10 місяців відкрив 70 «М’ясомаркетів» по всій Україні.
Про це повідомили у компанії.
Мережею цих гастрономічних бутиків охоплено 21 область.
До кінця цього року планується відкрити ще 150 торгових точок.
За словами директора з розвитку бізнесу клієнтів МХП Дмитра Морозова, така висока динаміка розширення мережі підтримуватиметься й надалі, але тільки за умови високої якості робіт.
Найближчим часом планується розширити кулінарну лінійку, суттєво збільшити пропозицію готових страв у магазинах, розповіли у компанії.
Відкриття «М’ясомаркетів» – це практичні кроки для втілення стратегії перетворення МХП із сировинної компанії на кулінарну. Для цього МХП цілеспрямовано створює справжній маркет-плейс для бізнесу, зазначив Дмитро Морозов: коли партнери холдингу можуть працювати відразу в декількох форматах, які пропонує компанія.
Як повідомлялося, МХП відкрив R&D-лабораторію при Національному університеті харчових технологій.