Виробництво індичатини у квітні зросло на 14,6%
У січні-квітні 2021 року в Україні виробили 8,3 тис. тонн свіжого чи охолодженого м’яса індиків, що на 3,3% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це свідчать дані Державної служби статистики.
Хоча у квітні обсяг виробництва індичатини зріс на 14,6%, як порівняти з аналогічним періодом минулого року, – до 2,4 тис. тонн.
Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Як повідомлялося, «Індичка» розробила нову лінійку виробів.
Нагадаємо, найбільшим імпортером індичатини у світі є Мексика.