Гнідавський цукрозавод розпочав виробничий сезон
На Гнідавському цукровому заводі стартував виробничий сезон, і перша партія сирцю цукрової тростини вже пішла на переробку.
Про це повідомляє пресслужба заводу.
«Важливо сьогодні виробити додатковий цукор і зупинити його зростання в ціні. Безумовно, що це ніяк не вплине на переробку цукрового буряка, який буде вирощений сільгоспвиробниками та селянами. Ми виконаємо всі взяті на себе зобов’язання», – переконаний директор Гнідавського цукрового заводу Василь Муха.
Заступник голови правління з питань інвестицій Гнідавського цукрового заводу Гліб Галькевич запевняє, що цукор із тростини нічим не відрізняється від бурякового. Більше того, виробництво цукру з тростини не витіснить виробництво з цукрового буряку.
«Сезон переробки цукру триває з тростини від травня до вересня, відповідно сезон буряка – від жовтня до що найпізніше кінця січня», – пояснив Гліб Галькевич.
Нагадаємо, Гнідавський цукрозавод розпочинає виготовляти цукор із тростини. Також ми писали, що Гнідавський цукрозавод модернізував обладнання.