«Яготинське» додало в лінійку вершки 33% та 20% жиру

ТМ «Яготинське» почало виробляти ультрапастеризовані вершки 33% та 20% жиру, що стануть у пригоді кулінарам.
Про це повідомили в групі компаній «Молочний альянс», яка володіє ТМ.
Так, вершки 33% жиру ідеально підійдуть для приготування кремів, мусів, вишуканих десертів і тортів. Крім того, стануть основою в шоколадному ганаші або ключовим інгредієнтом у фруктових салатах і морозиві, додадуть ніжності панакоті, тирамісу. Завдяки високому вмісту жиру вершки чудово збиваються, утворюючи стабільну та повітряну структуру, що тримає форму.
Вершки 20% жиру стануть у пригоді за приготування соусів, супів-пюре, омлетів, пасти та інших гарячих страв. Адже вони стабільні за нагрівання, не згортаються і зберігають однорідну структуру.
Обидва види вершків виготовлені з добірного молока. Вони розфасовані в асептичне паковання Tetra Gemina по 950 г і 500 г.
Як повідомлялося, Villa Milk почала виробляти вершки жирністю 20%.