Виробництво свіжої свинини стабільне, а мороженої скоротилося майже наполовину

В Україні виробництво мороженої свинини у червні скоротилося на 44,7% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і становило 0,7 тис. тонн. Про це повідомляє Державна служба статистики.
Усього ж за І півріччя 2016 року вироблено 6,7 тис. тонн мороженої свинини ‒ це на 31,3% менше, ніж за І півріччя 2015 року.
Водночас виробництво свіжої й охолодженої свинини у червні 2016 року лишилося практично на тому ж рівні (+0,1%), що й у червні минулого року і склало 21 тис. тонн.
За І півріччя 2016 року свіжої й охолодженої свинини вироблено 122 тис. тонн, що на 0,5% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Ці дані не враховують тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини зони проведення АТО.
Додати коментар