Тваринництво

В Україні вперше почали виробляти кокосові вершки

Вітчизняний бренд Vega Milk освоїв виробництво кокосових вершків 10% жирності ‒ новинки у родині рослинних напоїв. До цього споживачам були доступні лише імпортні кокосові вершки.

Про це повідомили в компанії «Вітмарк-Україна», якій належить бренд.

У складі ‒ 41,5% кокосових вершків на рисовій основі без доданого цукру, лактози, штучних ароматизаторів, консервантів і барвників. Продукт повністю веганський, не містить алергенів тваринного походження, має ніжну текстуру та приємний натуральний смак кокосу.

«Кокос ‒ один із найпопулярніших смаків серед споживачів рослинної продукції. І ми бачимо величезний потенціал у кокосових вершках, ‒ наголосила бренд-менеджерка ТМ Vega Milk Наталя Яремчук. ‒ Ми першими запропонували українському ринку повноцінну альтернативу класичним вершкам ‒ без компромісів у смаку, якості й натуральності».

Кокосові вершки ідеально підходять для азійських страв, соусів, десертів, кави, смузі й коктейлів.

Продукт доступний обсягом 125 мл в екологічному пакованні Tetra Wedge Aseptic.

Як повідомлялося, в Україні зростає споживання рослинного молока.