У серпні виробництво індичатини зросло на 14,1%
У січні-серпні 2021 року в Україні виробили 17,5 тис. тонн свіжого чи охолодженого м’яса індиків, що на 5,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це свідчать дані Державної служби статистики.
Зокрема, у серпні обсяг виробництва індичатини зріс на 14,1%, як порівняти з аналогічним періодом минулого року, – до 2,4 тис. тонн.
Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Нагадаємо, споживання індичатини в Україні – 0,6-0,8 кг на одного мешканця.
Як повідомлялося, Україна закриває дефіцит індичатини в ЄС