Тваринництво

У львівському селі вироблятимуть сири за традиційними рецептами

У львівському селі вироблятимуть сири за традиційними рецептами

У селі Поляни Золочівського району Львівської області компанія «Барком» відкрила нове виробництво м’яких та напівтвердих сортів сиру за традиційними рецептами.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Зараз на підприємстві  переробляють майже 3 тис. л молока на добу, з них 80% ‒ з власної сировини з ферми, розташованої в селі Поляни, а 20% закуповують у селянських господарствах Золочівського району.  За добу тут виготовляють 306 кг сиру.

У перспективі на виробництві планують виробляти тверді сири голландської групи. Для цього львівські фахівці підвищуватимуть свою кваліфікацію у Нідерландах.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!