Тернопільський м’ясокомбінат отримав міжнародні сертифікати якості та безпечності продукції
Тернопільський м’ясокомбінат отримав сертифікати менеджменту якості та менеджменту харчової безпеки ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018 від британської компанії URS.
Про це повідомили в компанії «Агропродсервіс», до складу якої входить підприємство
«Сертифікати підтверджені також єдиним акредитаційним органом Великої Британії UKAS, а також міжнародною асоціацією з сертифікації, – зазначив начальник відділу екології, стандартизації та контролю якості «Агропродсервісу» Андрій Боліновський. – Ці документи підтверджують якість і безпечність виробництва наших харчових продуктів і відкривають шлях на закордонні ринки».
Термін дії сертифікатів – три роки з щорічним підтвердженням.
Як повідомлялося, Сінгапур погодив українські халяльні центри для експорту м’яса птиці.