«Овостар Юніон» упроваджує інновації для подовження терміну зберігання яєчних продуктів
Агрохолдинг «Овостар Юніон» постійно оновлює технології в роботі з яєчними продуктами для забезпечення тривалого терміну зберігання без втрати поживних властивостей.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповіла директорка з маркетингу ТОВ «Овостар» і ТОВ «Ясенсвіт» Марина Борисова.
«Важливим аспектом для нас є постійний пошук і впровадження інноваційних рішень у виробництві яєчних продуктів, попри досить класичні технології у цій сфері, ‒ зауважила вона. ‒ Вони не лише підвищують ефективність виробництва, а й дозволяють нам відповідати міжнародним стандартам якості ISO 22000 та HACCP».
Як повідомлялося, українські яєчні продукти експортуватимуться до Канади.