«Овостар Юніон» скоротив виробництво сухих яєчних продуктів на 27,6%
Агрохолдинг «Овостар Юніон» у І кварталі 2023 року переробив 92 млн яєць – стільки ж, як і за аналогічний період минулого року.
Про це повідомили у компанії.
Виробництво сухих яєчних продуктів протягом січня-березня 2023 року скоротилося на 27,6% проти І кварталу 2022 року і сягнуло 406 тонн.
При цьому обсяг реалізованих сухих яєчних продуктів склав 531 тонну, що на 23,8% більше, як порівняти з І кварталом 2022 року. Із них 354 тонни (67%) відправлено на експорт – на 48,7% більше, ніж у січні-березні минулого року, коли частка експорту була на рівні 55%.
Середня ціна сухих яєчних продуктів у І кварталі 2023 року зросла на 32%, як порівняти з попереднім роком, – до $8,79/кг (без ПДВ).
Як повідомлялося, в І кварталі «Овостар Юніон» вчетверо наростив експорт яєць.