«Нива Переяславщини» у 2020 році на 10% збільшила м'ясопереробку
Група компаній «Нива Переяславщини» у 2020 році переробила 68,5 тис. голів свиней, що на 10% більше, ніж роком раніше.
Про це повідомив власник групи компаній «Нива Переяславщини» Олександр Мостіпан.
Він зауважив, що для м’ясопереробки минулий рік був позитивним.
Також компанія розширює торговельну мережу, поступово змінює вигляд своїх фірмових магазинів на сучасніший.
«Торік ми відкрили для себе Черкаський регіон і впевнено нарощуємо в ньому свою присутність, співпрацюємо з великими торговельними мережами, – зазначив Олександр Мостіпан. – Тут є значний резерв, бракує тільки виробничих потужностей, а от із появою нового м’ясокомбінату ця робота вийде на новий рівень».
Як повідомлялося, «Нива Переяславщини» будує завод із виробництва м’ясо-кісткового борошна й жиру.