На переробному комплексі Володимир-Волинської птахофабрики – нова система вентиляції
У цеху фасування переробного комплексу Володимир-Волинської птахофабрики встановлено нову систему вентиляції й кондиціонування повітря. Це забезпечує відповідний рівень вологості й температури в приміщені.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів директор комплексу Андрій Бурко.
У цеху треба постійно підтримувати температуру повітря не вищу за +8 °С, у камерах зберіганнях охолодженої продукції – від 0 °С до +3 °С, а в камерах зберігання замороженої продукції – від -18 °С до -25 °С, зазначив він.
Нагадаємо, переробний комплекс Володимир-Волинської птахофабрики застосовує гуманний метод забою.
Довідка
Володимир-Волинська птахофабрика – один із найбільших виробників м’яса курей-бройлерів. Вирощує птицю на 11 виробничих майданчиках, які разом налічують 100 пташників.