На Нововолинському м’ясокомбінаті впроваджена система менеджменту ISO 22000:2018
На Нововолинському м’ясокомбінаті, що входить до агропромгрупи «Пан Курчак», впроваджена система менеджменту ISO 22000:2018.
Про це повідомили у компанії.
Система успішно діє завдяки чіткому контролю виробництва на кожному етапі та більш поглибленому на окремих стадіях – так звані точки контролю та критичні точки контролю.
На підприємстві постійно ведеться контроль виконання вимог стандарту. Зокрема, нещодавно була реконструйована мийка транспортних засобів, які перевозитимуть продукцію.
Система дає гарантію що продукт якісний і безпечний. Ефективність системи підтверджують регулярні дослідження готової продукції у зовнішніх лабораторіях, додали на Нововолинському м’ясокомбінаті.
Як повідомлялося, Нововолинський м’ясокомбінат розширив асортимент продукції.
Довідка
ISO 22000:2018 – це «Система управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до організацій будь-якого харчового ланцюга». Стандарт встановлює вимоги до системи управління в організаціях, пов’язаних із виробництвом і споживанням харчових продуктів.