На форумі «Dairy Farming Industry» розкриють нюанси гарного апетиту корів

Корови не хваляться своїми нутриціологами. В їхньому світі все навпаки: класні технологи молочних ферм пишаються своїми підопічними. А на Міжнародному практичному форумі «Dairy Farming Industry», що 8-9 жовтня відбудеться у Львові, ще й діляться своїми секретами успіху.
Цього року захід акцентує на чинниках, що формують маржинальність у молочному скотарстві. І якісна, збалансована годівля, безумовно, один із них.
Українські й іноземні спеціалісти з багатим досвідом, які знаються на сучасних технологіях, ділитимуться знаннями, а за потреби консультуватимуть прямо на місці.
Так, Роман Ляшко, технічний консультант/менеджер напряму ВРХ ТОВ «Агроплюсінвест», представить органічні рішення для оптимізації травлення ВРХ і підвищення рентабельності виробництва молока.
Транзитній годівлі ВРХ і ролі солей органічних кислот як стабілізатора корму буде присвячена доповідь Олега Мазура, технолога-консультанта ВРХ Vitagro Nutrition.
Про ефективність амінокислот у годівлі дійних корів розповість Річард Паратте, представник компанії VetAgro (Італія), ТОВ «Бітіл».
Артем Арутюнов, керівник департаменту технології виробництва молока КЦ АВМ і GAF, відкриє слухачам джерела пальнітилової кислоти для підвищення продуктивності ВРХ.
Про роль клітковини в годівлі дійних корів у деталях повідає Ян Роусек, консультант ТОВ «Шауманн Агрі УА».
Менеджмент кормового столу буде темою доповіді Юрія Буткалюка, регіонального представника-консультанта з годівлі компанії «Домінанта».
Також у рамках заходу виробники молока дізнаються про важливі ноу-хау у сфері ветеринарного обслуговування ВРХ, утримання, менеджменту тощо.
Міжнародний практичний форум «Dairy Farming Industry: формуємо маржинальність» надає шанс отримати нові знання, знайти партнерів для співпраці й дізнатися про перспективи розвитку молочного скотарства. Реєструйтеся на захід уже зараз!