МХП відкрив у «М’ясомаркетах» відділи кулінарії
У 20 магазинах мережі «М’ясомаркет», яка належить агрохолдингу МХП, запрацювали відділи готової кулінарії.
Про це повідомили в компанії.
Готові страви, зокрема, доступні у Києві, Вишгороді, Черкасах та Чернігові.
«Таке оновлення – логічне продовження трансформації МХП із сировинної на кулінарну», – зазначив директор департаменту маркетингу агрохолдингу Олексій Безуглий.
У меню передбачено повний раціон на день – від млинців і сирників на сніданок до ситного м’ясного обіду з гарніром та легкого салату на обід.
Постійний контроль якості страв відбувається за стандартом харчової безпеки BRC.
Як повідомлялося, МХП запустив Кулінарний центр.
Нагадаємо, до кінця цього року планується відкрити ще 150 «М’ясомаркетів».