KWS і веганський бренд розроблятимуть рослинні альтернативи м'ясу
Селекційна компанія KWS та інноваційний веганський бренд їжі Billie Green спільно розроблятимуть нові рослинні джерела білка для отримання високоякісних альтернатив м’ясу.
Про це повідомили у KWS.
Основна увага у співпраці приділятиметься жовтому гороху ‒ універсальній і багатій на білок культурі. KWS має широкий асортимент її насіння, яке тестується на придатність для покращення продуктів Billie Green.
Найбільш придатне насіння буде обране для вирощування. Після збирання й оброблення білок із цього гороху використовуватимуть у продуктах Billie Green. Остання ставить за мету розроблення рослинних альтернатив м’ясу з поліпшеною текстурою, високоякісним харчовим профілем і насиченим смаком для більшої різноманітності у сегменті охолоджених продуктів.
Разом партнери прагнуть активно впливати на формування харчування майбутнього.
Як повідомлялося, український виробник потрапив до 100 найкращих стартапів світу з виробництва рослинної їжі.
Довідка
Billie Green входить до трійки провідних брендів у Німеччині, що пропонують веганські альтернативи м’ясу. Працює на ринку з 2022 року.
KWS ‒ компанія, що понад 165 років спеціалізується на селекції рослин, виробництві та продажу насіння кукурудзи, цукрових буряків, зернових, овочів, ріпаку та соняшнику.