Тваринництво

Індичатину «Сяйвір» сертифіковано як халяльну

Продукцію компанії «УПГ-Інвест» (Чернівецька область) сертифіковано Центром досліджень та сертифікації халяль «Альраід». Зокрема, свіже м’ясо індички, частини тушки та субпродукти з неї.

Про це повідомили в Українській асоціації халяль індустрії.

Сертифікація підтверджує, що протягом всього технологічного процесу «УПГ-Інвест»  дотримується найвищих стандартів санітарних норм, контролю якості, а також відповідає вимогам халяль.

«УПГ-Інвест» виробляє м’ясо індички під ТМ «Сяйвір». Компанія має в експлуатації 52 пташники. Птиця вигодовується в екологічно чистих районах Прикарпаття та доставляється у точки продажу відповідно до міжнародних стандартів якості та безпеки. Торік запустила новий м’ясопереробний завод потужністю 25 тис. тонн на рік. Є власний комбікормовий завод.

Як повідомлялося, існує кілька стандартів халяль.