Тваринництво

Ічнянський завод почав виробляти кефір і йогурти з молока А2

Ічнянський завод сухого молока і масла (Чернігівська область) запустив у виробництво кефір і нову лінійку йогуртів із молока А2.

Про це повідомили на підприємстві.

Так, кефір 2,5% жиру виготовлений за класичними рецептурами, має ніжну текстуру та приємну кислинку.

Йогурти виготовляються з натуральних інгредієнтів, без штучних добавок і консервантів. Є кілька варіантів смаків: полуниця ‒ злаки, манго ‒ маракуя, черешня, груша-яблуко, а також без цукру.

Як повідомлялося, нова лінійка ТМ «РадиМо» об’єднала термостатну кисломолочну продукцію.

Довідка

Молоко А2 завдяки особливому складу білків легше засвоюється організмом, що  ідеально для людей, які мають чутливість до звичайного молока.