Eat me at замінив європейський інгредієнт у рослинному м'ясі українським
Вітчизняний виробник рослинного м’яса Eat me at замінив картопляний протеїн, який привозили з Європи, конопляним. Це – перший вагомий інгредієнт, виготовлений в Україні, у виробництві штучного м’яса цього виробника.
Про це повідомили в компанії.
Конопляний протеїн, який використовує Eat me at,отримують із насіння українського сорту коноплі Глесія. Цей сорт – чемпіон серед ненаркотичних конопель за насіннєвою продуктивністю. Нині з нього виготовляють і волокно, і збирають насіння для конопляної олії та протеїну.
З конопляним протеїном Eat me at виробляє суперболи, рослинний фарш яких став смачнішим і кориснішим. Адже конопляний протеїн містить 9 незамінних амінокислот, антиоксиданти, вітаміни групи В і ненасичені жири. За таку цінність його називають суперфудом.
У компанії зазначили, що незабаром анонсують нові інгредієнти українського походження.
Нагадаємо, Eat me at – перший український виробник рослинного м’яса. Він працював з імпортною сировиною.