Тваринництво

Для сироварів проведуть безкоштовний курс за участю європейського експерта

Для сироварів проведуть безкоштовний курс за участю європейського експерта

Виробників сиру запрошують на безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння» від Academy of Cheese (Велика Британія) та ProCheese академії.

Програма підійде для тих, хто виробляє та продає сир більше одного-двох років або займається сироварінням на професійному рівні, незалежно від розміру виробництва.

Викладач – Пол Томас, технічний консультант із молочних продуктів, експерт із гігієни та інструктор із виробництва сиру, технічний директор та викладач Academy of Cheese, директор і співзасновник бізнесу з виробництва сирів Urstrom Kaese GmbH (Німеччина). 

Учасники курсу здобудуть фундаментальне розуміння процесів, зможуть самостійно обрати, який продукт вдосконалити. Експерт докладно розгляне рецептуру та технологію виробництва сиру на вибір учасників.

Пол Томас також розповість, як уникнути найпоширеніших дефектів сиру.

А розуміння європейських стандартів якості допоможе втілити амбіції розширення виробництва.

На курсі буде доступний синхронний переклад українською.

Заявки на участь приймаються до 7 вересня.

Нагадаємо, українських сироварів запрошують до участі у міжнародному сирному конкурсу World Cheese Awards 2022.

Довідка

Academy of Cheese – британська некомерційна освітня організація, яка просуває професійні знання про сир та кар’єру в сирній сфері.

ProCheese академія – перша в Україні сирна академія, де готують сертифікованих сирних професіоналів – чизмонгерів і сирних сомельє.