Безпечність молочної продукції «Люстдорф» підтверджена сертифікатом FSSC 22000
Виробник молочної продукції «Люстдорф» отримав міжнародний сертифікат безпечності харчових продуктів FSSC 22000.
Про це повідомили в компанії.
Сертифікація FSSC 22000 свідчить про комплексну систему управління, що відповідає вимогам регуляторних органів і споживачів щодо безпечності харчових продуктів.
Система охоплює всі етапи виробництва: від постачання сировини до реалізації готової продукції.
FSSC 22000 дозволяє забезпечити не лише якість, а й безпечність продуктів, що є ключовим аспектом для споживачів.
«Тепер ми визнані не лише Україною, а й усім світом», ‒ наголосили в компанії.
Як повідомлялося, сертифікат FSSC 22000 отримав і Білоцерківський молочний комбінат.
Довідка
FSSC 22000 – схема сертифікації систем менеджменту безпечності харчових продуктів, спрямована на організацію робіт виробників продуктів харчування. Схема призначена для аудиту та сертифікації виробництва та переробки продуктів харчування. Вона визнана органами з акредитації в усьому світі.