8 жовтня у Львові розпочнеться форум «Dairy Farming Industry»

Промисловий сектор сьогодні підтримує плюсову статистику у виробництві молока за обсягами. Якими силами це досягається, які технології, раціони допомагають фермерам, як заробляти за поточних цін на сировину.
Ці та інші гарячі питання порушуватимуть уже за два дні на Міжнародному практичному форумі «Dairy Farming Industry: формуємо маржинальність». 8-9 жовтня цей масштабний захід збирає у Львові професіоналів із України й закордоння. Керівники молочних господарств, технологи, ветеринарні лікарі та фахівці з суміжних галузей обговорюватимуть стан справ «на землі», куди і як розвиватися молочному скотарству.
Так, Руслан Вишневий, директор з тваринництва агрохолдингу «ТАС Агро», присвятить свою доповідь підвищенню продуктивності молочного стада: від кормів до ефективного менеджменту.
Практичним досвідом заготівлі об’ємистих кормів, що дозволяє отримати найкраще від кожної культури, поділиться Богдан Баб’яр, директор із тваринництва ТОВ «Гадз-агро».
На перевагах м’ясного скотарства за сучасних економічних умов акцентує Валентин Бебес, директор СТОВ «Ратнівський аграрій».
Про свої підходи до керування фермою розкажуть Євген Мазур, завідувач ферми ФГ «Вітас і К», а також Олександр Люлька, заступник директора ТОВ «Острійківське».
Як отримати максимум прибутку при покупці нетелів, знає Володимир Пономаренко, бренд-менеджер ізраїльської компанії «Афімілк».
Протягом двох днів роботи форуму виробники молока також отримають інформацію про важливі ноу-хау у сфері утримання, годівлі, менеджменту тощо.
Станьте частиною великої професійної спільноти найпотужніших гравців молочного бізнесу України та Європи ‒ відвідайте Міжнародний практичний форум «Dairy Farming Industry: формуємо маржинальність»!