Тваринництво

5 нових смаків масла гхі ‒ тепер у асортименті Херсонського маслозаводу

Херсонський маслозавод освоїв виробництво масла гхі (топленого масла) з п’ятьма новими смаками: розмарин; базилік, часник і гімалайська сіль; цибуля і чебрець; копчена паприка; трюфель.

Про це повідомили на підприємстві.

Гхі багате на жиророзчинні вітаміни A, D, E, K, сприяє кращому травленню й засвоєнню їжі, підтримує гормональний баланс. Завдяки високому вмісту масляної кислоти (бутирату), підтримує здоров’я кишечника та бореться із запальними процесами.

Крім того, гхі має високу температуру димлення, тому під час смаження не виділяє шкідливих сполук.

Нагадаємо, Херсонський маслозавод почав виробляти масло гхі у 2022 році.